Bergen skogsmaraton 2018

Bergen Skogsmaraton 2018

Lørdag 26 august 2018 ble Bergen Skogsmaraton arrangert for 7.gang.

Nytt fra 2018 er at i stedet for distanser fra 1 til 5 runder er nå løypen lagt om til runder på 10,5 km. Dvs. at rundene nå istedenfor har distansene: 10 km, halvmaraton og maraton.

Så fra tidligere 5 runder på 8,5 km, er nå løypen forlenget slik man kan løpe 4 runder for maraton og 2 for halvmaraton. 

Bergen skogsmaraton 2017

Bergen Skogsmaraton 2017

Lørdag 26 august ble Bergen Skogsmaraton arrangert for 6 gang i Hordnesskogen. Bergen Skogsmaraton er et veldig flott arrangement for de som ønsker å løpe på et bedre underlag enn asfalt. Løypen går i en kupert løype med både grusstier og litt stier.

 

Av løperne som løp 1 runde:

Personvern og Cookies

Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder for behandlingen av personopplysninger som gjøres av Bergenskogsmaraton.no på vår nettside og mobiltjeneste.

Bergenskogsmaraton.no følger gjeldende personvernlovgivning. Vi er opptatt av at du som bruker av våre tjenester forstår hvordan vi håndterer informasjonen vi samler inn, og har tillit til at vi respekterer våre brukeres personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker den til.